Refund

ROOSKLEURIG FESTIVAL VERPLAATST NAAR 27 AUGUSTUS 2022
We beginnen met een enorm compliment aan jullie. We stevenden af op een uitverkocht Rooskleurig Festival en de teleurstelling was dan ook enorm toen we hoorden dat we opnieuw moesten verplaatsen. Die teleurstelling voelden jullie ook maar toch wisten jullie dat massaal om te buigen naar iets positiefs. We hebben zoveel lieve en motiverende mailtjes en berichtjes gehad en we kunnen eerlijk zeggen dat dat wel voor ontroering zorgde. We doen het met liefde en we doen het met elkaar, het voelt dus goed om te merken dat dit zo breed gedragen wordt en nagenoeg iedereen flexibel is en de kaartjes wil bewaren tot volgend jaar augustus. Grote dank daarvoor!

Op dit moment zijn we druk bezig om het programma één op één door te verplaatsen naar 27 augustus 2022 en dat gaat gelukkig de goede kant op. Ook alle partners en leveranciers hebben aangegeven dat ze volgend jaar weer willen participeren, dus van uitstel komt zeker geen afstel!

Zoals we in de eerder al aan hebben gegeven, is er een mogelijkheid om een refund aan te vragen. We hopen natuurlijk dat jullie dit net als bij de vorige verplaatsing niet doen, want jullie kaartjes blijven natuurlijk gewoon geldig voor volgend jaar, daar hoef je niks voor te doen! Maar we vinden het wel netjes om het aan te bieden. Als jij van de refund regeling gebruik wil maken om je geld terug te vragen, dan kan dat tot maandag 30 augustus 20:00 uur. De terugbetaling zal niet direct plaats kunnen vinden omdat we nog geen duidelijkheid hebben gekregen vanuit de overheid over het garantiefonds en de precieze inhoud daarvan. Zodra daar meer over duidelijk wordt, zullen degenen die een refund hebben aangevraagd via de mail op de hoogte gesteld worden.

Klik op https://consumer.paylogic.nl/request-order-access voor toegang tot de refund omgeving.

Hopelijk tot volgend jaar, driemaal is scheepsrecht en we zullen er driemaal zo hard van genieten!