Rooskleurig Festival

Vrouwenhofpark - Roosendaal
Zaterdag 26 augustus 2023

Koop tickets

Tickets

De reguliere kaarterkoop voor Rooskleurig Festival 2023 start maandag 12 december om 10:00 uur. Alle Vroege Vogel Tickets zijn al uitverkocht.

Line-up

De line-up is bekend, en wát voor één! We zijn trots dat we al deze grote namen naar Roosendaal kunnen halen en kijken er enorm naar uit. Jullie ook? Tot zaterdag 26 augustus!

Contact

Wij doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Check ook even onze FAQ onderaan de pagina, daar staat jouw vraag + antwoord misschien wel tussen!

Festival

Waar kan ik kaartjes kopen?

Kaartjes voor Rooskleurig Festival 2023 zijn verkrijgbaar via deze website onder het kopje ‘Tickets’.

We raden jullie aan om alleen via deze website je tickets te bestellen. Daarmee weet je zeker dat je een geldig kaartje koopt en ga je mogelijke vervalsing tegen.

Ik kan mijn kaartje niet meer terugvinden, wat nu?

Bij het bestellen van je kaartje(s) heb je een Paylogic account aangemaakt. Op dit account zijn je kaartje(s) terug te vinden.

Hoe werkt het precies?
Login via Paylogic. Vervolgens vind je bij ‘Bestellingen’ je kaartje(s) terug. Indien je er niet uitkomt kun je contact opnemen met Paylogic via https://consumer.paylogic.nl/tickets.

Ik heb een aantal tickets over, kan ik deze nog retourneren?

We nemen helaas geen kaarten retour. Wel kun je jouw ticket via TicketSwap aanbieden.

Geldt er een dresscode?

Er geldt geen speciale dresscode voor ons popfestival. Wel zouden we het leuk vinden als jullie met een kleurrijke outfit naar het festivalterrein komen, dan houden we het thema Rooskleurig goed vast.

Wat is de minimumleeftijd voor Rooskleurig?

We willen iedereen de mogelijkheid geven om popfestival Rooskleurig mee te maken!

Wel hanteren we een adviesminimumtoegangsleeftijd van 14 jaar. Jongeren onder de 14 dienen begeleid te worden door een meerderjarige. Voor jongeren geldt de normale toegangsprijs.

Daarbij willen we graag melden dat Rooskleurig geen kinderfestival is. Er zijn geen specifieke activiteiten voor de kids! Kinderen dienen verplicht oorbescherming te dragen.

Wat zijn de tijden van het festival?

De poorten van het festivalterrein in het Vrouwenhofpark gaan zaterdag 26 augustus 2023 open om 12:00 uur. Het Rooskleurig Festival duurt tot 23:00 uur.

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden met Rooskleurig?

Wij staan open voor samenwerkingen met partners. Hierover is meer informatie te vinden via het knopje Partners.

Ik heb na afloop nog munten over. Kan ik deze nog retourneren?

Het is niet mogelijk aangekochte munten te retourneren of in te wisselen voor geld. Hiertoe is besloten om fraude en eventuele duplicatie te voorkomen. Aangekochte munten zullen ook niet geldig zijn voor een volgende editie van het festival.

Zijn er sigaretten te verkrijgen?

Nee, op het terrein van Rooskleurig worden geen sigaretten/tabak verkocht.

Is het mogelijk om tussentijds het terrein te verlaten?

In principe is dit niet mogelijk, maar voor urgente zaken kun je contact opnemen met info@rooskleurigfestival.nl, dan bekijken we de situatie.

Vervoer

Waar vindt Rooskleurig plaats?

Het festival vindt plaats op het Vrouwenhofpark te Roosendaal. Het precieze adres is Scholtensboslaan 1, 4701 EH, Roosendaal.

Ik kom met de fiets, waar kan ik mijn fiets stallen?

Goed & gezond bezig! Voor de ingang aan de achterkant (snelwegkant) van het Vrouwenhofpark, is een grote fietsenstalling waar jij je fiets gratis kan stallen.

Ik kom met de trein, hoe kan ik het beste reizen?

Neem de trein naar Roosendaal CS. Vervolgens kun je lopend (20 minuten) naar het festivalterrein.

Uiteraard kun je ook een OV-fiets pakken.

Ik kom met de auto, waar kan ik mijn auto parkeren?

We adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of trein te komen. Kom je toch met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het Vrouwenhofpark. Je kunt terecht in de parkeergarages Biggelaar en Nieuwe Markt.

Eten & Drinken

Wat voor eten en drinken is er?

We hebben een goede slag geslagen op het anders inrichten van het terrein waardoor de food & drinks area een stuk groter is geworden en we dus ook veel meer mensen tegelijk van eten en drinken kunnen voorzien. De precieze invulling van de foodarea maken we later bekend.

HUISREGELS

Wat zijn de Rooskleurig huisregels?

HUISREGELS ROOSKLEURIG FESTIVAL

Het is niet toegestaan eten, drinken, glaswerk, blikjes, flesjes, spuitbussen, vuurwerk, (vuur)wapens en scherpe voorwerpen mee te nemen op het terrein van Rooskleurig Festival.

Het is niet toegestaan om klapstoelen, paraplu’s, parasols en opstapjes mee te nemen.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie foto- of filmopnames te maken met professionele apparatuur. Of er sprake is van professionele apparatuur is uitsluitend ter beoordeling van de organisatie.

Bij de betreding van het evenement stem je ermee in, dat je op beeld- en/ of geluidsdragers kan worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van het bezoek.

De organisatie en haar partners zijn niet verantwoordelijk voor schade aan of diefstal of verlies van eigendommen van de bezoekers.

De organisatie schenkt op het terrein geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden.

Het is niet toegestaan om voor, na en tijdens het Rooskleurig Festival reclamematerialen uit te delen, tenzij hiervoor toestemming is gegeven door de organisatie. Schoonmaakkosten zullen worden verhaald op de desbetreffende aanbieder.

Te allen tijde bent u verplicht de aanwijzingen van de beveiliging of medewerkers van het Rooskleurig Festival op te volgen. Huisdieren zijn op het festivalterrein niet toegestaan.

De organisatie heeft het recht om bezoekers de toegang tot het festival te ontzeggen zonder restitutie van entreegelden, indien men zich niet aan deze regels houdt of aanwijzingen van de organisatie niet opvolgt. In geval van twijfel of discussie heeft de organisatie of de verantwoordelijke in kwestie altijd gelijk.

Bezoekers van het festival kunnen bij de ingang worden gecontroleerd. Wie hier niet aan mee wil werken kan de toegang tot het festival worden ontzegd, zonder teruggaaf van entreegeld.Partners

Rooskleurig is een popfestival voor en door Roosendaal en omgeving. We bieden ondernemers de mogelijkheid te participeren in het festival en zetten ze in ruil daarvoor graag in het zonnetje.

Met het voltallig personeel naar Rooskleurig Festival? Ook dat kan. We hebben verschillende pakketten tegen schappelijke tarieven. Informeer naar de mogelijkheden via sponsoring@rooskleurigfestival.nl.

Tot 26 augustus 2023 in het Vrouwenhofpark voor hét popfestival van Roosendaal en wijde omgeving.